Stem Beernems Trance DJ Frank Watson naar Ierland!

Stem Beernems Trance DJ Frank Watson naar Ierland!

Lokaal trancetalent DJ Frank Watson is in de running om zijn set te gaan spelen op het internationaal trance festival Horizons – A New Dawn, 22 en 23 september in Dundalk, Ierland. Help hem door op hem te stemmen op de Facebookpol van het evenement via volgende link  http://bit.ly/Stem_FrankWatson

Als lokaal verankerde onderneming vinden wij het onze plicht lokaal talent te ondersteunen. Zo sponsoren we tal van initiatieven. Vele sportieve, recreatieve en muzikale verenigingen in Beernem bulken van het talent. Met ondersteuning in de vorm van sponsoring of andere middelen geeft hen de adem die talenten te ontwikkelen.

Maar ook individueel talent kan soms dat extra duwtje gebruiken. ‘Frank Watson’ is daar een mooi voorbeeld van. Als trance DJ heeft hij online al heel wat volgers uit alle windstreken maar een fysieke doorbraak bleef tot nu toe uit. Op kantoor gebruiken we zijn soundtracks af en toe om door die administratie te beuken. Wij zijn liefhebbers van een wijde waaier muziek en koesteren een voorliefde voor die unieke sounds met epische allure. Vind zijn inzending voor het festival via volgende link http://bit.ly/Inzending_FrankWatson

Frank Watson, in het dagelijkse leven gediplomeerd pillendraaier, bouwt al een tiental jaar aan zijn trancecarriere en kan rekenen op een 4000 tal volgers. Als klant van ons kantoor kwamen we in contact met zijn werk en waren we op slag fan. Toen we hoorden dat Frank eindelijk kans maakt die fysieke internationale stap te zetten willen we daar zeker onze schouders onder zetten.

Daarom graag 1 minuutje van je tijd, surf naar http://bit.ly/Stem_FrankWatson  en stem op de poll op Frank Watson! We hopen hem zo naar Ierland te kunnen sturen en wie weet reizen we wel na om zijn set live te bewonderen!

 


Andere nieuwsitems