Welkom Frederik Vanpoucke

Welkom Frederik Vanpoucke

Ons kantoor zet sinds het begin stevig in op een persoonlijke en onafhankelijke dienstverlening. We geloven er dan ook in dat een constante kwaliteit het beste businessplan is.

Deze aanpak zorgt voor een stevige verankering van ons kantoor in Beernem met een steeds groeiend en trouw klantenbestand. Daarom besloten we ons te versterken om dit te kunnen blijven garanderen.

We zijn dan ook blij dat we met Frederik Vanpoucke een waardige en toegewijde collega gevonden hebben. Frederik is getrouwd met Eveline en papa van de 1 jaar oude Jolien. Hij heeft 10 jaar ervaring in verzekeringen en is stevig geworteld in Beernem. “Zakenkantoor Keerman heeft op vlak van verzekeringen voor een frisse wind gezorgd in Beernem. Het is voor mij een leuke uitdaging om in dit jong bedrijf te werken. Ik kijk er naar uit samen met Benoit verder te bouwen aan de groei van Zakenkantoor Keerman en zijn cliënteel.”

In de toekomst willen we met onze onafhankelijke aanpak blijven inzetten op die persoonlijke dienstverlening. Frederik zal dan ook geen doorgeefluik zijn maar een gelijkwaardig aanspreekpunt van ons kantoor. Dat vertrouwen hebben wij hem gegeven en geven wij ook graag aan onze klanten.

Wil je hem proficiat wensen? Geef hem gerust een belletje op 050 36 16 93


Andere nieuwsitems