Beleggen - Zakenkantoor Keerman

​Een extra spaarpot voor later​

Maak ​​vrijblijvend ​een afspraak. ​Wij informeren en adviseren je graag om ​JOUW ​TOEKOMST DROMEN ​te helpen realiseren. ​

Levens- en Spaarverzekering

omgaan met beleggingsrisico's

Extra spaarpot


Iedereen denkt wel eens aan zijn of haar oude dag. Later wil je blijven genieten net zoals, of nog meer als voorheen. 


Maar hoe? Het wettelijk pensioen is voor velen vaak minder dan de helft van je netto-inkomen.


​Een extra spaarpot opbouwen voor jouw ​toekomst is vandaag noodzaak. Wij helpen je hier graag mee verder.​ Heb je vragen over sparen en beleggen? Weet je niet goed waar te beginnen?  

​Klik op onderstaande knop en stel ons je vragen.

We geven je volledig vrijblijvend een antwoord.

​Ouder maar niet armer


​Niet alleen is het noodzakelijk om ons in te dekken tegen de risico’s die ons vandaag kunnen treffen.


Meer dan ooit is het noodzakelijk om ons te voorzien in onze financiële behoeften voor morgen. 


We worden allemaal ouder, maar liever worden we niet armer. Via diverse spaarplannen helpen we om op regelmatige basis een extra kapitaal bijeen te sparen voor de toekomst.

Gelukkig worden een aantal formules fiscaal gestimuleerd, zoals pensioensparen of langetermijnsparen. Anderzijds zijn niet-fiscale spaarformules vaak heel aantrekkelijk.


Wij geven je graag voor beide formules professioneel advies. Zo kan je doordacht en eventueel gespreid beleggen met minimum risico's en maximaal rendement. Maak hiervoor gerust een afspraak, dan bouwen we samen aan jouw toekomst.

​Risico-analyse


Beleggen brengt financiële risico's met zich mee. Hoewel we in staat zijn de risico's te beperken, is de mate waarin je dit doet eigenlijk een volledige vrije keuze.


We vinden het altijd heel belangrijk om na te gaan wie jij bent en welke ervaring je hebt. Zo kunnen we inschatten in welke mate we je het beste kunnen ondersteunen.

We hoeven aan Warren Buffet geen advies te geven. Om echter te kunnen inschatten of jij een even grote financiële kennis en voeling hebt als hij, moeten we jou beter leren kennen.


Om potentieel onaangename gevolgen te vermijden polsen wij aan de hand van een persoonlijke vragenlijst naar jouw kennis en beleggerservaring, jouw risicodraagkracht (hoeveel risico kan je objectief gezien maximaal dragen) en jouw risicobereidheid (hoeveel risico wenst je zelf te nemen)?


Op basis daarvan kunnen we samen met jouw de meest ideale beleggingsstrategie voor jouw situatie bepalen.

(lees meer hierover)

Opvolging


Sparen en beleggen is erg belangrijk met het oog op je toekomst. Denkende aan je pensioen, veranderende economische situaties, een veranderende gezinssituatie en mogelijk ook een dalende gezondheid.


De gedachte om nu iets opzij te zetten voor later is uiteraard een basisprincipe om zorgeloos ouder te kunnen worden. Toch wordt je op je levenspad soms geconfronteerd met moeilijkheden en uitdagingen die het moeilijk maken dat basisprincipe te blijven hanteren.

Tijdig ingrijpen kan ​veel narigheid vermijden. Een goede opvolging zorgt ervoor dat de situatie kan worden omgebogen naar een positieve uitkomst.

Elk sleutelmoment in je leven (geboorte, huwelijk, echtscheiding, aankoop van een woning, pensionering, …) kan een impact hebben op de te volgen beleggingsstrategie. Daarom vinden we het uitermate belangrijk om je situatie continue op te volgen. Zo kunnen we tijdig ingrijpen en bijsturen waar nodig.


Het kan soms noodzakelijk zijn een bepaalde belegging te onderbreken. Dat is ​financieel gezien zelden de beste keuze. Maar als de nood er is, moet je ingrijpen.


We staan op elk moment, maar zeker op die moeilijke momenten, klaar om je beleggingen en spaarplannen opnieuw onder de loep te nemen. Een kleine tegenslag hoeft geen grote gevolgen te hebben voor je toekomst of je pensioen.


Samen bekijken we de beste oplossing om snel weer op het geplande pad terecht te komen. 

(lees meer hierover)

Deel deze ​info met je vrienden:

ZETEL


Zakenkantoor KEERMAN

​Innovatiecentrum Grote Beer

St.-Jorisstraat 96
​8730 Beernem


FSMA:
105912A


Ondernemingsnummer:
0817.171.550


OPENINGSUREN


MA - VR:  09u00 - 12u00 | 13u00 - 17u30


ZA:    gesloten


​ZO:    ​​gesloten​


Ook tijdens ​onze kantooruren werken we enkel op afspraak. 


Zo kunnen we jou de tijd en aandacht geven die je echt verdient.


​VOLG ONS>