Als motorrijder is de juiste motorverzekering van levensbelang

Als motorrijder ben je extra kwetsbaar, je goed beschermen met de juiste verzekeringen is onontbeerlijk

MOtorverzekering

Heb je een motor? Of overweeg je om er één aan te schaffen? Dan heb je behalve een rijbewijs, ook een motorverzekering nodig.  

Let wel op. De standaard Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorverzekering dekt (net als de BA autoverzekering) enkel de schade die jij aan derden berokkend.

Je hebt de verzekering nodig, want in België is ze wettelijk verplicht van zodra je met je motor de openbare weg op gaat.

motorverzekering-zakenkantoorkeerman

hulp, ondersteuning en advies wanneer het echt telt

Als echte biker-liefhebbers zijn we bij Zakenkantoor KEERMAN blij andere motorrijders te kunnen verzekeren. Uit onze eigen rij-ervaring weten we hoe gevaarlijk en dus hoe belangrijk een goede bescherming is. Ben je betrokken in een ongeval? Dan is de hulp van een expert slechts een telefoontje verwijderd.

Heb je vragen over je verzekering, de dekking of de premie? Neem contact met ons op, we geven je uitleg op al je vragen.

BA Motorverzekering

De Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering voor je motor is zowat identiek aan de BA autoverzekering voor je auto.

De vaak gebruikte afkorting BA staat voor Burgerlijke Aansprakelijkheid.

De verzekering beschermt je in geval je een ongeval met stoffelijke en lichamelijke schade veroorzaakt. De financiële gevolgen hiervan zullen door je verzekeraar aan de tegenpartij(en) en je passagiers worden vergoed (overeenkomstig de voorwaarden van je motorpolis).

Schade die je zelf oploopt is hiermee echter niet gedekt. Het valt dan ook aan te raden om naast de verplichte verzekering ook nog eens na te denken over bijkomende verzekeringen.

Mini Omnium voor je motor

Je kunt je motor beschermen tegen financieel en emotioneel verlies.

Een mini omnium voor je motor omvat meestal de bescherming tegen brand en diefstal.

 

Meer bescherming?

Soms wordt dit verder uitgebreid naar:

Behalve je motor is vaak ook je hele uitrusting erg duur. Denk er dus aan om ook die goed te verzekeren.

Full Omnium voor je motor:

Bij een full omnium wordt een schadevergoeding verstrekt ongeacht de oorzaak van de schade. Dus ook als jij zelf aan de basis ligt van de schade.

Let er wel op dat er in sommige gevallen een bepaalde vrijstelling wordt gehanteerd, Sommige verzekeringen dekken meer dan enkel de motor. Zo kan je je uitrusting ook mee laten vergoeden (vb: helm, jas, laarzen…).

Bestuurdersverzekering voor je motor:

Zoals eerder aangehaald komt de BA motorverzekering enkel tussen in de schade die je hebt veroorzaakt bij derden en passagiers.

De bestuurder zelf is niet verzekerd. Dus voor jezelf, je medische kosten, inkomensverlies, invaliditeit,… ben je met de verplichte verzekering niet gedekt.

Op zoek naar een motorverzekering? We komen graag langs met onze motor in volgende regio’s: Beernem

Gelukkig kan je wel kiezen voor een verzekering die je ook beschermt tegen de opgelopen schade bij jezelf.

Hiervoor sluit je een bestuurdersverzekering motor af.

Bespreek hoe je je wenst te verzekeren met je verzekeringsmakelaar. Er bestaan soms grote financiële voordelen voor mensen die kiezen om hun auto-en motorverzekering te combineren en deze af te sluiten bij dezelfde verzekeringsmaatschappij.

.​

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil jij een Autoverzekering BA met de dienstverlening van een onafhankelijk makelaar? Heb je vragen over de dekking of de premie? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klanten & Partners

Als onafhankelijk makelaar zijn we aan geen enkele maatschappij gebonden.
We bieden enkel producten aan van partners waar we zelf ten volle achterstaan.

ontdek meer

Andere Verzekeringen

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een goede ongevallenverzekering geeft rust. Verzeker jezelf en je gezin tegen ongevallen thuis, …

Lees Meer →

Rechtsbijstandverzekering

Zorg voor kwalitatieve juridische bijstand van een topadvocaat Laat je verdedigen door een advocaat bij alle juridische disputen Ontdek Meer …

Lees Meer →

Motorverzekering

Als motorrijder is de juiste motorverzekering van levensbelang Als motorrijder ben je extra kwetsbaar, je goed beschermen met de juiste …

Lees Meer →

Familiale verzekering

Verzeker jezelf en je gezin financieel tegen schade berokkend aan derden Die kleine foutjes hoeven geen grote problemen met zich …

Lees Meer →

Bestuurdersverzekering

Bestuurdersverzekering Vergeet niet jezelf ook veilig te stellen voor de gevolgen van een ongeluk Ontdek Meer bestuurdersverzekering Velen staan er …

Lees Meer →

Reisbijstandsverzekering

Reizen zonder zorgen met een reisbijstandsverzekering op maat Bescherm je op reis met een reisbijstand, annulatie-, bagage- of ongevallenverzekering Ontdek …

Lees Meer →

Hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering zorgt voor gemoedsrust Torenhoge kosten hoeven geen zorg te zijn bij ziekte en ziekenhuisopname voor heel je gezin, …

Lees Meer →

Uitvaartverzekering

Bespaar je nabestaanden financiële zorgen dankzij je uitvaartverzekering Een uitvaartverzekering dekt niet alleen de kosten. Je kunt er ook heel …

Lees Meer →
Hoe je je ook verplaatst, zorg steeds voor de beste bescherming

Bekijk alle verzekeringen waarmee je jezelf en je gezin onderweg kunt beschermen.

Scroll naar top

Bescherm

Wat van waarde is

-Vrijblijvende aanvraag -

Kies hier je verzekering:

Na het invullen van je gegevens nemen we contact op om je aanvraag te vervolledigen. Controleer zeker je mailbox.